Referenties

Heeft u goede ervaringen met ons team? Wij horen het graag! Hieronder kunt u uw reactie geven.

17 reacties

 1. Met onze dochter zijn we een aantal maanden bij Anneke geweest voor begrijpend lezen. Ze heeft zo hard gewerkt dat Anneke zelfs tijd had om spellingsregels uit te leggen. We hadden het zo naar ons zin dat we ook de logopedie die nodig was bij Anneke hebben gedaan.
  Tijdens het (t)huiswerken door het Coronavirus hebben we ook nog wat vragen mogen stellen aan Anneke. Het eindigt nu wat bijzonder, maar we kijken met veel plezier terug op de cursus. We gaan je wel missen Annneke. Dank voor alles. En we weten je nu te vinden.

  Groetjes Ciska en Margot

 2. Onze dochter is met de cursus rekenen gestart met dyscalculie. Eerst 3 maanden elke week 3 uur les en heel veel werk. Voor Eva met haar dyscalculie extra pittig. Maar met de aandacht van Anneke en de rust van de omgeving heeft Eva behoorlijke stappen gezet. Anneke is weer terug gegaan naar de basis en heeft veel geïnvesteerd in het automatiseren. Herhaling en 1 op 1 aandacht is waar Eva door is gegroeid.
  Nu gaat Eva elke week een half uurtje heen en sluit Anneke aan bij het huiswerk wat Eva van school krijgt. Dus ook het begrijpend lezen krijgt hierdoor aandacht en andere taalvaardigheden. Door de extra lessen is het Eva gelukt om een advies te krijgen voor kader. 1 niveau hoger dan bij de start van het schooljaar. Wat waren we trots op haar!

  Dus tijd, aandacht, rust én kennis van het aanleren van taal-en rekenvaardigheden bij kinderen met een achterstand, ben je bij Maram aan het juiste adres!

 3. Anneke leert de kinderen gewoon eerst rekenen en niet zoals school het aanbied waarbij men verwacht dat de kinderen zelf een oplossing gaan vinden. Mijn dochter maakte teveel tussenstapjes waardoor ze er letterlijk moedeloos van werd.
  Nee eerst leren rekenen daarna kun je oplossingen vinden voor de rekenpuzzels waar je voor komt te staan. Zo werd rekenen weer leuk zoals onze dochter dat in groep 3 ook eerst vond. Er zijn nog wel wat uitdagingen maar het vertrouwen is weer terug en ze weet dat ze altijd terug kan met haar vragen.
  Blij dat we deze stap hebben gezet. Bedankt Anneke!

 4. Onze zoon Gijs heeft met succes de Basis Training Rekenen afgerond.
  Van automatiseren tot redactiesommen: alles kwam aan bod!
  Eén keer per week kreeg hij les van Anneke, die de principes uitlegde. Vervolgens ontving hij daarna huiswerk voor de rest van de week.
  Gijs heeft zich flink moeten inzetten de afgelopen maanden, en wordt nu beloond: HIJ.SNAPT.HET.
  Wàt ontzettend fijn te ervaren dat Gijs niet meer ongelukkig wordt van zijn rekenlessen op school. Hij past zijn verworven kennis overal toe. Is gegroeid. Ontwikkeld. Zelfverzekerder.
  De ‘No nonsense’ werkwijze van deze training heeft z’n vruchten afgeworpen.
  Wij willen Anneke dan ook hartelijk bedanken voor de training en bevelen deze anderen zeker aan!
  Gijs Straathof en zijn ouders Fred & Bianca

 5. In onze groep 4 hebben we 18 weken muziekles gehad van Marius. De kinderen genoten er enorm van en zingen nog elke dag de liedjes. Ik heb er zelf als leerkracht ook veel van geleerd. Ik hou van muziek, maar vond een goede muziekles geven best wel lastig. Een liedje aanleren lukte wel, maar hoe verweef je andere domeinen (luisteren, bewegen, muzieknotatie, instrumenten bespelen e.d.) in je muziekles? Dankzij Marius heb ik daarvoor handvatten gekregen! Ik hoop dat hij volgend jaar opnieuw voor een periode komt, zodat ik hier nog verder in kan ontwikkelen.

 6. Hallo Anneke, hier een update van Hidde, gaat heel goed op de vrijeschool (vmbo) 7.8 gemiddeld en NL en wiskunde op hoogste nivo, zijn heel trots !
  Wij zijn heel blij en dankbaar met hulp van jou. Jouw vertrouwen in Hidde heeft ons ook altijd gesteund.
  Gr Ronald en Melany

 7. Mijn dochter heeft 2 jaar bijles gehad voor rekenen bij Anneke. Ondanks dat mijn dochter niet altijd zo gemotiveerd was lukte het Anneke altijd weer om haar enthousiast te krijgen. Op speelse manieren krijgt ze dat voor elkaar. Zelfs nu Anneke niet meer in Rotterdam werkt kunnen we altijd telefonisch advies krijgen. Kortom , zeker aan te bevelen!!

 8. Mijn zoon heeft heeft het afgelopen jaar
  elke woensdag les gehad van Anneke.
  Anneke heeft hem bijles gegeven in rekenen en begrijpend lezen.
  Elke woensdag kwam zij van Drenthe naar Rotterdam om mijn zoon les te geven.

  Met heel veel oefen materiaal is mijn zoon elke week aan de slag gegaan.
  Het oefenmateriaal sloot bij de beleving van mijn zoontje waardoor hij het erg leuk vond om de vragen te beantwoorden aan de hand van de verschillende teksten
  De stof en het oefenmateriaal werd gedoseerd gegeven dit past goed bij mijn zoontje met als resultaat dat hij niet de extra druk ervaarde van het maken van oefeningen.

  Anneke is erg enthousiast, toegankelijk naar mijn zoontje en laagdrempelig dit heeft hij als erg fijn ervaren. Hij durfde vragen te stellen en geen enkele vraag was te veel voor Anneke.

  Anneke zag dat mijn zoontje ook moeite had met spelling en gaf hem een enkele keer ook spellingsoefeningen.
  Zij is er voor het kind en kijkt waar de behoefte liggen en past hierop haar begeleiding aan.

  Anneke is erg positief ingesteld en motiveert mijn kind elke week weer het beste uit zichzelf te halen.
  Zet mijn zoontje in het zonnetje bij het behalen van een doel. Indien het doel niet behaald is gaat zij samen met het kind analyseren wat er nog nodig is om het doel te kunnen behalen. Stimuleert en motiveert het kind hierin.

  Anneke is verder voor mij als ouder telefonische/ via de app of per mail altijd bereikbaar bij vragen of onduidelijkheden. Verder biedt zij mij als ouder duidelijke handvatten in de begeleiding bij het maken van de oefeningen van mijn kind.

  Kortom wij vinden het erg jammer dat je stopt in Rotterdam.
  We zullen je missen!

  Bedankt voor het afgelopen jaar.

 9. Anneke heeft onze 3 dochters enorm geholpen met rekenen. Zij kan rekenen op zo’n manier uitleggen dat het voor iedereen duidelijk wordt. Haar stappenplannen gebruiken onze dochters nog steeds en geeft hen houvast. Ook heeft Anneke hen zoveel zelfvertrouwen gegeven waar ze nu nog steeds profijt van hebben. Je gunt iedereen een (bijles)lerares zoals Anneke!

 10. Anneke, wat ontzettend jammer dat je geen bijles meer geeft in Rotterdam! Onze dochter heeft twee jaar lang elke woensdag met jou gewerkt aan spelling, begrijpend lezen en rekenen en is op alle vlakken vooruit gegaan. Jouw enthousiasme en het merkbare resultaat dat onze dochter boekte, zorgden ervoor dat zij altijd met veel plezier bijles heeft gevolgd. Dank voor de heldere uitleg, de goede communicatie met ons (ouders) en leerkrachten. Veel succes!

 11. Anneke heeft onze twee zoons jarenlang met veel geduld en enthousiasme bijgestaan met logopedie en bijles in zowel taal als rekenen. Ze heeft dat altijd gedaan met veel toewijding en is altijd heel betrokken geweest. Naast bijles en logopedie is ze ook bereid geweest om samen met de school te zoeken naar een leswijze die aansloot bij wat onze jongens aankonden.
  Helaas voor ons is Anneke nu naar Drenthe verhuisd. Na het afgelopen jaar elke woensdag uit Drenthe naar Rotterdam te zijn gereden (bijles startte om half acht in de ochtend!) heeft ze met spijt in haar hart besloten dat dit toch te veel wordt.
  We gaan je missen..!!! Bedankt Anneke.

 12. Anneke heeft de afgelopen jaren twee van onze drie kinderen fantastisch geholpen op het gebied van spelling, begrijpend lezen en rekenen. Haar manier van uitleggen is zeer duidelijk. Anneke weet door haar heldere uitleg en het aanbrengen van structuur moeilijke leerstof makkelijk te maken. Regelmatig hoorde ik een van mijn zoons zeggen: “dus dat is alles”?’
  Beide kinderen hebben veel bij haar geleerd en hebben een stevige basis gelegd voor het voortgezet onderwijs.

 13. Anneke helpt onze dochter nu ruim twee jaar met spelling en rekenen. Dit doet zij fantastisch! Zij heeft zoveel geduld en enthousiasme en brengt structuur aan in de regels. Onze dochter is met sprongen vooruit gegaan op school. Ook haar zelfvertrouwen is daardoor toegenomen. Anneke is positief, legt de stof heel goed uit en is enthousiast. Onze dochter en wij zijn erg blij met haar.

 14. Onze oudste dochter kon wel wat meer zekerheid en uitleg gebruiken voor ze de Cito-eindtoets ging maken. Via kennissen kwamen we bij Anneke terecht en dat was een gouden greep. Het rekenen ging met sprongen vooruit, door Annekes enthousiasme, geduldige uitleg en niet te vergeten haar eigenwijze inslag. Want vergeet die moderne fratsen, de ouderwetse staartdeling blijkt veel handiger en sneller. Kortom, wij gaan nog even door met Anneke!

 15. Anneke heeft onze dochter en zoon de afgelopen jaren fantastisch geholpen met begrijpend lezen en spelling. Zij weet kinderen op een juiste manier te stimuleren en is altijd positief naar de kinderen toe. Haar kracht zit in het aanbrengen van structuur in de regels die toegepast moeten worden. Zij kan alles zeer goed uitleggen door haar ruime ervaring. Je gunt ieder kind zo’n lerares/remedial teacher. Al na een aantal maanden sprongen de cijfers vooruit, nam het plezier om naar school te gaan toe en zaten de kinderen veel beter in hun vel.

 16. Anneke heeft twee van mijn kinderen langere tijd begeleid; eerst als logopediste en daarna voor remedial teaching. Dat heeft hen enorm geholpen. Ze kan moeilijke lesstof simpel maken en doet dat op een leuke manier. Ze is enthousiast en heeft oprechte interesse in een kind. Dat houdt de kinderen gemotiveerd. Ook wij als ouders hadden regelmatig wat aan haar advies. Doordat ze onze kinderen echt zag en door haar ruime ervaring in de onderwijswereld, wist ze soms helderheid te scheppen in bepaalde kwesties waar je als ouder tegenaan kunt lopen tijdens de schoolperiode van je kind. Die kennis en betrokkenheid zijn van grote waarde!

 17. Mijn dochter heeft in de laatste twee jaren van de basisschool bijles van Anneke gehad. Al bij de eerste ontmoeting merkte ik al dat het goed zat. “Waar ben jij goed in? “was haar eerste vraag. Mijn dochter begon te stralen en te vertellen over haar sport- en bak kunsten. Deze positieve start heeft goede gevolgen gehad, mijn dochter was enorm gemotiveerd.
  Anneke zorgde elke week voor een heldere uitleg van de lesstof waar mijn dochter moeite mee had. Door helder te formuleren werd er veel duidelijk voor haar. Inmiddels zit mijn dochter in het tweede jaar van het V.O. Ze doet het goed en ze zegt dan stellig: “Dat komt door Anneke!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.