Wie zijn wij

Maram-onderwijs is opgericht door Marius Klein en Anneke van Proosdij.

Anneke van Proosdij

Vanuit mijn logopedische achtergrond werk ik remediërend met kinderen uit basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Ik ben pas tevreden als het kind op zijn plaats is en zich happy voelt door het ontwikkelen van de vaardigheden die bij het kind passen. Er uit halen wat er in zit is mijn missie, niet genoegen nemen met minder. Dit kan zijn op het gebied van leren (rekenen/taal), maar ook het meedenken met het kind en de ouders om een juiste plek in onderwijs of werk te vinden, dat past bij het kind. Soms buiten de gebaande wegen, daarin ligt mijn kracht. Als persoon vind ik het heerlijk om innovatief, constructief en creatief bezig te zijn. Blijven studeren en zoeken naar volgende uitdagingen is een passie van mij. Het geeft me energie.

Neem contact op met Anneke
info@maram-onderwijs.nl
Tel: 06-54962039

Marius Klein

Ik ben een enthousiast persoon. Iemand die graag uitgedaagd wil worden. Ik ben op zoek naar verbinding. Verbinding tussen mensen en verbinding met mensen. Het is toch mooi wanneer de student die, na jaren negatieve onderwijs ervaring, op zijn plek zit. Of iemand die de regie over zijn werk of leven weer heeft kunnen nemen. Ik geniet van het team dat energie heeft gekregen door het samen ontwikkelen van een nieuwe onderwijsmethodiek.
Met Maram-onderwijs mag ik al die mooie dingen doen en mensen ondersteunen om dit te realiseren.

Neem contact op met Marius
info@maram-onderwijs.nl
Tel: 06-26552185

Zie ook: studiokleinkunst.nl